Logonuzu tasarlamaya başlayın

2018'de ilham veren logo tasarımları

Yayınlandı: 21/03/2018

Ara sıra öne çıkan ve vay be dedirten bir logo vardır. Bu makalede, size gerçekten öne çıkan logolardan birkaçını göstermeye karar verdik. Bu logoların neden ve nasıl çok orijinal olduğunu ve bir logo tasarımını özel kılanın ne olduğunu göstereceğiz. Bu gibi ilham verici logolar kendi fikirlerinizi oluşturmak için harikadır. Logoyu çok daha orijinal ve şık hale getirmek için kullanılan birkaç tekrar eden numara olduğunu göreceksiniz. Hemen başlayalım!

 

Start designing your logo

 

Örnek 1
 

Orijinal logo örneği


Fark etmiş olabileceğiniz gibi, « bags » kelimesindeki A harfi akıllıca bir şekilde « A » harfi şeklinde bir bagaj ile değiştirildi. Logo çok sade ve etkili. Logoya başka hiçbir şey eklenmemiştir, yazı tipi okunabilirlik için çok doğrusal ve kalındır.

 

Örnek 2


Profesyonel logo örneği

Bu tasarımcı bir kez daha, yazı ve sembolik grafik unsurları birleştirmek için simgeyi iyi bir şekilde kullanmıştır. Bu iki unsurun bileşimi çok etkili. Yazıya sadece düz bir font olmak yerine çekici bir grafik özellik kazandırıyor.


Örnek 3
Exemple of custom logo
İşte logo tasarımınızı şekillendirmek için bir başka harika numara. Bu örnekte şirket adının bir kısmı grafik şeklin içine eklenmiştir. Yazı tipi rastgele seçilmemiştir ve şişeye bir şarap etiketi efekti verir. Her şeyin ötesinde, simgenin sağ tarafı « wine » kelimesindeki « W » ile aynı açıda eğimlendirilerek delik logo kompozisyonuna daha fazla uyum kazandırılmıştır.

 

Örnek 4

Hayvan logosu örneği


Bu ikon tasarımı çok yaratıcı ve kurnazca ! Eğer şimdiye kadar fark etmediyseniz, boğanın kafasının ortasında gizli bir şekil var. Eğer yakından bakarsanız, kafanın ortasında beyaz bir balık silueti göreceksiniz. Bu ikon tasarımının arkasındaki yaratıcılık, bu kompozisyonu gerçekten özel ve orijinal kılıyor.


Örnek 5

Ağaç logosu örneği

İnce çizgi ve temel şekillere sahip minimal logolar şu sıralar trend. Bu örnekte yazı tipinin stili ve ikonda kullanılan çizgiler açıkça ağaç dallarını sembolize ediyor. Dallar evin etrafında geometrik açılarla büyüyerek ev inşaatı ve mimari kavramlarını güçlendiriyor. Üstüne üstlük logo ikonu, daha fazla uyum ve temiz bir görünüm kazandıran dairesel bir şekle güzelce yerleştirilmiştir.

Örnek 6
Yazı tipi logosu örneği
Kurnazlık yapmak istiyorsanız, bir harfin yerine sayıları kullanmak ilginç olabilir. Özellikle de şirket adının Twins olduğu bu durumda. Harf « N » yerine « 2 » rakamı kullanılmış ve bu rakam « N » harfine benzeyecek şekilde 90 derecelik bir açıyla eğilmiştir. Bu hile mükemmel çalışıyor ve aksi takdirde oldukça sade olacak bir yazı tipine özgünlük katıyor.


Örnek 7
Exemple of Shapeslogo

Bu örnekte şekil ve yazı bir araya geliyor. Eğer henüz fark etmediyseniz, iki dolambaçlı okun ortasında ustaca gizlenmiş « S » harfi var. Harfleri ve şekilleri birleştirmek her zaman iyi bir fikirdir ve mümkün olduğunda kullanılmalıdır. Harflerin derine gömülü olduğu logoları seviyorsanız, Imagely'nin logosuna bir göz atın. Onlar en popüler wordpress galeri eklentisinin yapımcılarıdır. Logoları "I" harfini içerir, bu yüzden dikkat edin, böylece kaçırmazsınız.


Örnek 8

Fil logosu örneği

Bir şeyleri sembolize etmek için hayvanları ve nesneleri kullanmak. Bu örnekte logo tasarımı bir tarak ve bir filin birleşiminden oluşuyor. Tasarımınızda hayvanları kullanmak harikadır çünkü logonuza hayat verir ve çok çeşitli şekillerde kullanılabilir.


Örnek 9

Exemple of marketing logo

Bu örnekte, e-posta simgesinde çapraz oklar kullanılmıştır. Bu simge sadece logonun e-posta tarafını temsil etmekle kalmıyor, aynı zamanda paylaşım yönünü de simgeliyor. Bu, yaratıcılık ve sadeliğin harika bir örneğidir.

 

Örnek 10

Exemple of shop logo


Tam burada, köprü şekli logoya tamamen entegre edilmiş. Simgeyi metinlerin üzerinde barındıran çoğu logo tasarımının aksine, bu tasarımcı « D » harfini uzatarak üstte yer alan köprü şekliyle bağlantı kurmuş ve logoya daha yapısal bir uyum kazandırmıştır.


Tüm bu 10 logo tasarımı örneği bize orijinal metin kompozisyonları, simgeler ve metinlerin bir karışımı, harflerin sayılarla değiştirilmesi, hayvanları kullanarak birden fazla şeklin birleştirilmesi ve logonuza daha fazla stil ve orijinallik kazandırmaya yardımcı olabilecek diğer hileler tasarlamanın gücünü göstermektedir.

Logonuzun dışarıdaki şirket logoları denizinden sıyrılması zorunludur. Bunu yapmanın en iyi yolu logonuzu kendiniz tasarlamaktır. Logogenie ile fikirlerinizi kendi logo tasarımınıza dönüştürün. Kendi logonuzu tasarlamak için güçlü online logo tasarım araçlarımızı kullanın.

Logonuzun temelleri için kullanabileceğiniz binlerce yaratıcı ve orijinal ikonumuz var. Markalaşma için kullanabileceğiniz profesyonel kalitede grafik kaynak dosyaları içeren her şey dahil bir logo paketi sunuyoruz. Logogenie ayrıca logonuzu kendi bilgisayarınızda düzenlemek için kullanabileceğiniz vektör dosyaları da sağlıyor. Umarız bu makale size ilham vermiştir, şimdi kendi logonuzu tasarlama zamanı.
 

Start designing your logo
 

Diğer makalelerimize göz atın

x