Logonuzu tasarlamaya başlayın

E-ticaret sitelerinin etkisi

Yayınlandı: 14/09/2018

E-ticaret yavaşlama belirtisi göstermiyor; Birleşik Krallık'taki online perakende harcamalarının önümüzdeki yıllarda %45 artarak 2020'de 62 milyar poundun üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Online giyim ve ayakkabı pazarı 2015 yılında 10,1 milyar pound değerindeydi, bu da her 5 pounddan 1'inin online olarak harcandığı anlamına geliyor. Bu da online varlığınızın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

 

Scion Internet e-ticaret web siteleri, fiziksel bir vitrinle elde edilemeyecek yeni kitlelere ulaşarak işinizi geliştirme şansı verir. İngiltere merkezli ekip, trafiği artırmak, dönüşümleri iyileştirmek ve dijital dünyada size daha fazla para kazandırmak için tek bir hedefle e-ticaret web siteleri oluşturur. Web ajanslarının bazen hayal kırıklığına uğrayabileceği bir dünyada.

 

E-ticaret mağazası tanıtımı


Scion Internet ayrıca, ‘out of the box’ çözümlerinin sağlayamayacağı sağlam, güvenli web uygulamaları & hizmetleri oluşturma konusunda uzmanlaşmıştır. Web geliştirme çözümleri üretken, ilgi çekici ve güvenilirdir. Teslim etmek. Her zaman. Ismarlama web geliştirme ekibi, karmaşık iş akışlarını ve ısmarlama web geliştirme zorluklarını çözmeye kendini adamıştır. Bu uzmanlık, sonuç odaklı bir ortama uyacak şekilde sıfırdan uygulamalar oluşturmalarına olanak tanır.

 

Start designing your logo

 

Diğer makalelerimize göz atın

x