Logonuzu tasarlamaya başlayın

En İyi Logo Oluşturucuyu mu Arıyorsunuz? 9 Popüler Logo Oluşturucunun Durumunu Görün

Yayınlandı: 26/06/2020
Markanız için bir logoya ihtiyaç duyduğunuzda, logo oluşturucu bunu elde etmenin en hızlı ve en kolay yoludur. Ancak internetteki diğer her şey gibi, bir sürü seçeneğiniz var. Ve tıpkı internetteki ve mağaza raflarındaki diğer her şey gibi, ne kadar çok seçeneğiniz varsa, doğru olanı seçmek o kadar zor olabilir. 
 
Logogenie karşısında nasıl durduklarını görmek için internetteki en popüler sekiz logo oluşturucuya yakından baktık. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmenize yardımcı olmak için her logo oluşturucunun tasarım sürecini, özelleştirme seçeneklerini, kullanım kolaylığını ve sahip olduğunuz tüm seçenekler arasında onu benzersiz kılan öne çıkan noktaları inceledik. 
 
 

Logogenie



Apple and the Garden of Eden
 

İlk olarak Logogenie'nin logo oluşturucusuna bakalım. Logogenie ile çalışmak, şirketinizin adını ve sloganını girerek ve birçok seçeneğimizden bir logo şablonu seçerek başlar. Daha sonra logonuzdaki her unsuru özelleştirebilirsiniz – resminizin her bölümünü, eklediğiniz her ek şekli. Logonuza kaç resim ekleyebileceğiniz veya kaç renk kullanabileceğiniz konusunda bir sınırlama yok. Markanızın logosunu istediği kadar büyük ve gösterişli ya da küçük ve basit yapın. 
 
Ve çok hızlı. Uzun bir bilgi boşaltma süreci yok, hantal bir yapay zekanın sizin için bir şeyler üretmesini beklemek yok – Logogenie ile hemen içeri girip şablonlarla çalışmaya başlıyorsunuz. İçeri girdiğinizde, bir sürü yüksek kaliteli simge seçeneğine ve bunları markanız için mükemmel bir logoya dönüştürmek için birçok araca sahip oluyorsunuz. 
 
Logonuzu aldıktan sonra, çeşitli formatlarda nasıl göründüğünü görebilirsiniz: Facebook kapak resmi, profil resmi, hatta e-posta imzaları ve baskı için siyah beyaz seçenekler. Kullanıcılar düşünülerek tasarlanan Logogenie’nin logo oluşturucusu yeni başlayanların kullanabileceği kadar kolay, ancak gerçekten benzersiz, ilgi çekici logolar oluşturmayı mümkün kılacak kadar karmaşık. 

 


Özetle Logogenie: 


 

Bir sürü simge seçeneği
Sezgisel arayüz
Sınırsız logo değişikliği
Oluşturduğunuz logonun münhasır hakları
 
 

Hatchful

 
 

Apple and the Garden of Eden

 
Hatchful, Shopify’ın şirket içi logo oluşturucusudur, bu nedenle Shopify siteniz için bir logoya ihtiyacınız varsa, kolay entegrasyon için Hatchful’a göz atmaya değer. Ancak logonuz için ne kadar yaratıcı kontrol istediğinize bağlı olarak, Hatchful sizin için en iyi logo oluşturucu olmayabilir. Daha fazlasını okuyun: WooCommerce'i Shopify'a taşıma
 
İşte’nasıl çalıştığı: 
 
1. Moda, teknoloji, hizmetler ve diğer 
gibi kategorilerden oluşan bir listeden sektörünüzü seçerek başlıyorsunuz.
2. Sektörünüzü seçtikten sonra, görsel stilinizi kalın, zarif, modern ve vintage gibi seçenekleri içeren başka bir liste tarzı seçenekler kümesinden seçersiniz
.
3. Daha sonra şirketinizin adını ve sloganını girin
4. Sonra, kartvizitiniz, sosyal medya varlığınız veya bir tabela gibi logonun nerede görüneceğini seçersiniz
.
5. “next” seçeneğine tıkladığınızda Hatchful tarafından oluşturulan sonsuz sayıda logo seçeneği ile karşılaşacaksınız. Birini seçin, ardından kullanılan renkler ve yazı tipi gibi temel öğeleri değiştirme seçeneğiniz var
 
İşiniz bittiğinde, logonuzu ve ilgili sosyal medya varlıklarını indirebilirsiniz. 

 

Özetle Hatchful:

 

Program sizin için fikir üretiyor
Hatchful, farklı sosyal medya profilleri için özel olarak boyutlandırılmış logolar oluşturur, böylece kırpmak ve yeniden boyutlandırmak zorunda kalmazsınız
Kullanıcı çok az yaratıcı kontrole sahiptir; Hatchful sıfırdan bir logo oluşturmaktan ziyade oluşturulan seçenekler arasından seçim yapmak ve bunları özelleştirmektir 
Logolar basittir

 

Squarespace Logo Oluşturucu



Apple and the Garden of Eden

 
Squarespace, web tasarımı veya geliştirme beceriniz olmasa bile web sitesi oluşturmayı süper kolaylaştıran bir platform olarak bilinir. Ancak logo oluşturucu da sunduklarını biliyor muydunuz? 
 
Onlar yapıyor. Ve bu, web sitesi oluşturucuları kadar basit. 
 
Squarespace ile logo oluşturmak şirketinizin adını girmekle başlıyor. Bir sonraki sayfada Squarespace’in görsel veritabanında arama yaparak şirket adınızla eşleştirebileceğiniz bir görsel bulabilirsiniz. Hepsi oldukça basit ve hepsi tek renkli görseller – rengi değiştirebilirsiniz, ancak görselinize ikinci bir renk ekleyemezsiniz. 


 

Özetle Squarespace logo oluşturucu:


 
Logonuzun tişört, web sayfası ve kartvizit üzerindeki maketleri doğrudan logo oluşturucuda
Görüntüler çok basit
Logo başına yalnızca bir görsel
Arayüz sezgisel değil – rengini değiştirmek için resminize tıklamanız veya yazı tipini değiştirmek için metninize tıklamanız gerektiği hemen belli olmuyor
 
 

Terzi Markaları
 

 

Apple and the Garden of Eden

 
 
Tailor Brands’ logo üreticisi, logonuz hakkında size önceden birçok soru sorarak sürece başlar. Sırasıyla bunlar:
 
1. Şirketinizin’adı ve sloganı
2. Ne tür bir marka olduğunuz (doğrudan perakendeci, mağaza/kafe/restoran, hizmet sağlayıcı, blogger/influencer, sadece okul projesi üzerinde çalışan bir öğrenci veya “diğer”)
3. Sektörünüz
4. İşiniz hakkında ayrıntılar
 
Daha sonra logo tercihlerinizi seçiyorsunuz, örneğin ikonlu bir logo mu yoksa kelime işareti mi tercih edeceğinizi ve genel tarzınızı tanımlayan birkaç anahtar kelime. Bu bilgileri kullanarak logo oluşturucu sizin için bir sürü konsept oluşturuyor. Ancak birini seçmek ve düzenlemek için bir hesap açmanız veya Google ya da Facebook ile giriş yapmanız gerekiyor. Kaydolmazsanız daha ileri gidemezsiniz. 
Logolar ile etkileşime geçebildiğinizde, birini seçiyorsunuz ve ardından olduğu gibi beğenip beğenmediğinize veya değiştirmek isteyip istemediğinize karar veriyorsunuz. Düzenlemeyi seçerseniz, seçenekleriniz oldukça kısıtlı – sadece logo oluşturucunun önerdiği renk paletleri, bir veya iki yazı tipi ve başlangıçta seçtiğiniz üç stil seçeneği. Mutlu olduğunuz bir noktaya getirin, bitir'e tıklayın, ardından logoyu indirmeyi seçin veya web sitenizi oluşturmak veya marka varlıklarını tasarlamak gibi iş geliştirmenin diğer bölümleri üzerinde çalışmaya başlayın. 
 

 

Özetle Terzi Markaları:

 

 
Mockup'lar doğrudan logo oluşturucuda
Diğer Tailor Brands ürünleri ile basit entegrasyon
Tasarım seçenekleri sınırlıdır
İyi bir logo tasarımına sahip olduğunuzda, geri dönüp başka bir tane seçemezsiniz – yeniden başlamanız gerekir
 

 

GraphicSprings


 

Apple and the Garden of Eden

 
 
GraphicSprings, kullanabileceğiniz birçok logo oluşturucudan bir diğeri. İşte’haber: bununla bir logo almak’ücretsiz değil. 
 
Bu listedeki diğer logo oluşturucular gibi, GraphicSprings de sizin girdilerinize göre bir logo oluşturarak işe başlıyor. Öncesinde yalnızca iki şey istiyor: şirketinizin adı ve sektörünüz. Bunları girdikten sonra sayfalar dolusu logo arasından seçim yapabiliyorsunuz. En beğendiğinizi seçtikten sonra logoyu şirketinizin adıyla birlikte gösteren bir sayfaya ulaşıyorsunuz. Bu sayfada şekiller ve swoosh'lar eklemek ya da isminizin yazı tipini değiştirmek gibi değişiklikler yapabiliyorsunuz. Logonuzdan memnun kaldığınızda tişört, web sitesi ve kırtasiye malzemeleri üzerinde nasıl görüneceğini önizleyebilirsiniz. 
 

 

Özetle GraphicSprings:


 
 
Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda sektör ve görsel 
Logonuzu farklı ürünler üzerinde görüntüleyin
Ücretsiz değil – GraphicSprings logonuz için en az ödeyeceğiniz tutar 19,99 USD
Görüntülerde küçük resim hissi var
 

 

Designhill Logo Oluşturucu
 

 

Apple and the Garden of Eden

 
 
Designhill dakikalar içinde yapay zeka ile oluşturulmuş profesyonel bir logo vaat ediyor. İşte nasıl çalıştığı: 
 
1. Şirket adınızı girin
2. Çok sayıda seçenek sunan bir sayfadan beş veya daha fazla logo stili seçin 
3. Logoda kullanmak için üç renk seçin
4. Sloganınızı girin, sektörünüzü seçin ve bütçenizi belirleyin
5. Logoda kullanmak için en fazla beş simge seçin
 
Yapay zeka, sağladığınız tüm bilgilere dayanarak birden fazla logo oluşturur ve bu noktadan sonra devam etmek istiyorsanız bir Designhill hesabına kaydolmanız gerekir. 
 
Logolardan birini seçtiğinizde yazı tipi, renk paleti ve logonun genel düzeni gibi tasarım öğelerini değiştirebileceğiniz bir logo oluşturucu arayüzüne yönlendiriliyorsunuz. Aşağı kaydırdığınızda logonun kahve çekirdekleri, tişörtler, kırtasiye malzemeleri ve dış mekan tabelaları gibi çeşitli yerlerde kullanılmış maketlerini göreceksiniz. Logoyu beğendiyseniz ve kullanmak istiyorsanız satın almanız gerekiyor. 
 
Alternatif olarak, Designhill’in logo şablonlarından birini özelleştirerek logonuzu “sıfırdan” oluşturabilirsiniz ve bu seçenek çevrimiçi olarak mevcut diğer logo oluşturuculara benzer şekilde çalışır. 
 

 

Özetle Designhill:


 
 
AI, özel tercihlerinize göre sizin için bir logo oluşturur
Birçok tasarım seçeneği
Tasarım sürecinde belirli bir noktadan sonra ilerlemek için bir hesap oluşturmanız gerekir
 

 

Ucraft


 

Apple and the Garden of Eden

 
 
Ucraft, ücretsiz, basit bir web sitesi oluşturucu sunan başka bir web sitesidir. Ve tıpkı tartıştığımız diğer web sitesi oluşturucularından birkaçı gibi, Ucraft da bir logo oluşturucu sunuyor. 
 
Ucraft’ın logo oluşturucusu, logonuz için şekiller ve simgeler seçebileceğiniz ve bunları metinle eşleştirebileceğiniz bir sürükle ve bırak arayüzüne sahiptir. Metnin yazı tipini nasıl değiştireceğimizi bulamadık ve bir simgenin, şeklin veya metnin rengini nasıl değiştireceğimizi bulmak hemen açık değildi. 
 
Ayrıca daha önce bahsettiğimiz diğer logo oluşturucular gibi Ucraft da logonuzu kartvizit, tshirt ve web sitesi gibi öğeler üzerinde gösteriyor. Web sitenizi Ucraft ile oluşturmaya karar verirseniz, logonuzu doğrudan tasarıma ekleyebilirsiniz. 
 

 

Özetle Ucraft:


 
 
Logonuzda beş adede kadar simge (ve beş şekil ve beş metin parçası) kullanabilirsiniz, bu da diğer birçok logo üreticisinin izin verdiğinden daha fazladır
Yönlendirme yok – logo oluşturucuyu nasıl kullanacağınızı öğrenmek söz konusu olduğunda, kendi başınızasınız
İkon seçimi oldukça sınırlı
 

 

LogoGarden
 

 

Apple and the Garden of Eden

 
 
LogoGarden ile logo almak için iki seçeneğiniz var: kendiniz tasarlamak veya sizin için bir logo tasarlatmak. Eğer tasarım ekibinden birine logonuzu tasarlatmayı seçerseniz, size 39 USD'ye mal olacak ve bir iş günü içinde logonuza sahip olacaksınız. 
 
Eğer logoyu kendiniz tasarlamayı seçerseniz, diğer online logo oluşturuculara çok benzeyen bir logo oluşturucuya yönlendiriliyorsunuz. Bir dizi simge arasından seçim yapıyor, rengini değiştiriyor, metninizi ekliyor ve logoyu kendinize ait kılmak için özel tasarım detayları ekliyorsunuz. 
 
Logo oluşturucu arayüzünün hemen altında, metninizin yazı tipini düzenlemek ve seçtiğiniz sembolü özelleştirmek gibi görevleri nasıl yapacağınıza dair kısa videolar yer alıyor. Bunların altında LogoGarden bir SSS bölümü sunuyor. 
 

 

Özetle LogoGarden:


 
 
Logonuzu kendiniz tasarlayabilir veya bir profesyonele tasarlatabilirsiniz 
Diğer birçok logo üreticisinin sunduğundan daha fazla yazı tipi seçeneği ve özelleştirme
Sen’sembol başına bir renkle sınırlısın
Logo başına yalnızca bir sembol
 

 

Hipster Logo Oluşturucu
 

 

Apple and the Garden of Eden

 
 
Adından da anlaşılacağı gibi, Hipster Logo Generator tek bir şey yapar: hipster logoları oluşturmak. 
Bu tipleri bilirsiniz. Aralarındaki boşluklarda baş harfleri olan çapraz oklar. Rozet şekilleri. Baş harfler ve kuruluş tarihleri. Onunla çalışmak aslında çok eğlenceli (ironik olmayan bir şekilde?) ve işiniz bittiğinde Hipster Logo Generator tasarımınızı Hipstometresinde puanlıyor. 
 
Eğer bir hipster logosu istiyorsanız, burada bulabilirsiniz. Ancak Hipster Logo Generator’ın seçeneklerinin klişeleşmiş “hipster logo” görselleriyle sınırlı olduğunu unutmayın. Yani bu kutunun dışında bir şey arıyorsanız, burada bulamayacaksınız. 
 

 

Özetle Hipster Logo Oluşturucu:


 
 
Kullanımı kolay
Görüntüler ve seçenekler çok niş
İkonlar ve görseller çok sınırlı
 

 

Logogenie Tasarım Yarışması
 

 

Logogenie’nin üçüncü nesil ücretsiz logo oluşturucusu şirketinizin’sektörünü ve tercih ettiğiniz yazı tipini belirlemenizi sağlar. Üç adımda logonuzu şirket adınız, ana hatlarınız veya sloganınızla kişiselleştirebilirsiniz. İlk adım: şirket bilgilerini girin. Sektör seçenekleri inşaat, moda, teknoloji, sağlık, gıda, ulaşım ve daha fazlası dahil olmak üzere geniş bir yelpazeye sahiptir. İkinci adım: bir logo şablonu seçin. Yüzlerce şablon mevcut ve seçiminizi yaptıktan sonra önizleme yapabilir ve indirebilirsiniz. Özelleştirme sınırsız modifikasyonla yapılır. Düzen, renk paleti, yazı tipleri ve semboller değiştirilebilir. Üçüncü adım: Yüksek çözünürlüklü ve birçok formatta indirilebilir. Logo tasarımı Adobe Illustrator ve Photoshop gibi programlarla uyumludur. 

 

Logogenie'nin logo üreticisi

Başlık: Logogenie logo aracını kullanarak kendi logonuzu tasarlayın
 

Logo tasarımı, simgeler, ayrıntılar ve semboller, renk paletleri ve yerleştirme yoluyla daha fazla tasarım yapma seçenekleriyle soldaki açık sekmelerle kolaylaştırılmıştır. Logogenie’nin sol taraftaki kullanımı kolay “undo” ve “redo” seçenekleri geniş denemelere olanak tanıyor. Sosyal ağ seçeneği, belirli sosyal platformlar için yeniden boyutlandırma ve daha kolay markalama gibi yeni seçeneklerin yanı sıra size telif hakkı hakları ve sözleşme teklifleri veren münhasırlık seçeneği de vardır. 

Sağ tarafta, yardımcı “recenter” aracı, bunu yapmayı seçerseniz her şeyi hizalı tutmak için var. Sonlandırma” aracının yanında, tasarım sürecinde ortaya çıkabilecek sorulara yardımcı olmak için tüm eğitim videolarına kolayca erişilebilen “yardım” seçeneğini bulabilirsiniz. Videolar arasında Logogenie’nin tasarım araçlarının nasıl kullanılacağına dair hızlı bir giriş bulunmaktadır. Videolarda ayrıca metinlerin nasıl değiştirileceği, renklerin ve gradyanların uygun şekilde nasıl kullanılacağı ve logo tasarımınıza özel detayların nasıl dahil edileceğine dair ipuçları da anlatılıyor. 

Oyunun bu bölümü hakkında sorularınız olursa, çevrimiçi sohbet her zaman mevcuttur. İyi eğlenceler! 
 

Start designing your logo
 

 

Diğer makalelerimize göz atın

x