Logonuzu tasarlamaya başlayın

Havalı logo tasarım fikirleri

Yayınlandı: 13/02/2018
 

Geçtiğimiz günlerde bir müşterimiz tarafından tasarlanan ve gerçekten dikkat çeken bir logoya rastladık. Arada sırada birileri sınırları zorluyor ve alışılmışın dışında bir şey yaratıyor. Bu da bize logo özelleştirmede ne gibi imkanlar olduğu konusunda daha fazla fikir veriyor. Bu örnekte kullanıcı, şirketinin baş harfleri için bölünmüş harflerden oluşan bir logo oluşturmak istiyordu. Sadece iki harfi bir araya getirmek yerine, işleri başka bir yaratıcı seviyeye taşıdı. Şimdi ne yaptığına bir göz atalım:

Let’s decompose the logo and start from the beginning. İlk harfle başladı, harf şeklindeki simgelerden Valency için V harfi (harf şeklindeki simgeleri endüstri menüsünden « Harfler A-Z » seçebilirsiniz).

 details/pictograms menüsündeki basit piktogramları kullanarak (aşağıdaki resme bakın), piktogramı « V » ile birleştirerek şirket adının ikinci harfi için orijinal « v » şeklindeki simgenin uzantısı olarak hareket eden bir « F » şekli oluşturmayı başardı.
 

Start designing your logo


Logo tasarımına başlayın


Ayrıntılar/piktogramlar menüsündeki basit piktogramları kullanarak (aşağıdaki resme bakın), piktogramı « V » şeklindeki harfle birleştirebildi ve ilk simgeden uzanan bir « F » oluşturdu.

Logonuza Şekil Katın

Biraz kombinasyon ve biraz da ustalıkla, V & F şeklinde özel iki harfli bir simge tasarlamayı başardı. Böyle bir şeyi bir araya getirmek için küçük manipülasyonlar gerekiyor. Ayrıntılar menüsünden bir piktogram, ayrıntı veya şekil eklemeniz gerekecektir. Daha sonra farenizi kullanarak şekli yeniden ölçeklendirmeniz ve renk seçici ile renkleri ayarlamanız gerekir (İki saniyelik bir iş). Renk seçicinin altındaki kayıtlı renklere tıklayarak ilk simgenizle aynı renkleri seçebilirsiniz, böylece renkler uyumlu kalır.

harfli logo

Bitmiş sonuç böyle görünüyor (Aşağıdaki resme bakın):

Create original logo with logogenie

 

Logonuzla yaratıcılığınızı konuşturun, yapabileceklerinizin sınırı yok. Soldaki ana menüde yer alan ayrıntılar bölümüne göz attığınızdan emin olun. Piktogramlar, şık ayırıcı çizgiler ve yaratıcı bir şekilde kullanabileceğiniz sonsuz sayıda şekil ile denemeler yapabileceksiniz. Fareyi elinize almanızın ve logonuzu tasarlamaya başlamanızın zamanı geldi. Sizi hatırlatan gerçekten özel bir şey yapın. Herhangi bir sorunuz varsa veya logonuz hakkında size tavsiyelerde bulunmamızı isterseniz, bu e-posta ile bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin : support@logogenie.net

 

Start designing your logo
 

Diğer makalelerimize göz atın

x