Logonuzu tasarlamaya başlayın

İşletmeniz için bir web sitesi tasarlatın

Yayınlandı: 25/08/2015

Web tasarımı


Hiç “ne ekersen onu biçersin” sözünü duydunuz mu, işiniz için bir web sitesi tasarım şirketi seçmek söz konusu olduğunda durum budur. Burada ve orada biraz para biriktirmek anlaşılabilir, ancak markanızı korumak ve mesajınızı iletmek söz konusu olduğunda, en ucuz seçenekleri elde etmeye çalışmamanızı ve cimrilik etmemenizi öneririz.

1000 doların altında bir fiyata iyi bir web sitesi tasarımı yaptırmamanız için hiçbir neden yok, ancak daha düşük bir fiyata iş markanızı tehlikeye atıyor olabilirsiniz.

İyi tasarlanmış bir web sitesi, küçük bir işletme olsanız bile işletmenizin çevrimiçi ortamda gerçekten büyük bir imaja sahip olmasını sağlayabilir, izleyicilerinize çevrimiçi ortamda istediğiniz mesajı verebilirsiniz ve hiçbir sınırlama yoktur. Sadece büyük rakiplerinizin elde edebildiği yüksek ücretli müşterileri iyi tasarlanmış bir web sitesi ile elde edebilirsiniz. Web sitenizi görüntüleyen insanlar, şirketinizin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar büyük ve profesyonel olduğuna inanırlarsa, sizinle iletişime geçecekler ve ciddi bir iş almak için kapıdan içeri adımınızı atmış olacaksınız.

Bir web sitesinin 7/24 satış temsilciniz olduğunu asla unutmamalısınız. Asla uzun çalışma saatlerinden şikayet etmez veya tüm gün Facebook'ta oturmaz, sizin için çalıştığından emin olun.

Bununla birlikte, tıpkı bir çalışana yaptığınız gibi, işi devam ettirmek için web sitenize ve çevrimiçi pazarlama çabalarınıza yatırım yapmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Yeni bir satış temsilcisini, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıması için eğitime göndermek için para harcamadan sahaya sürmezsiniz, değil mi? Öyleyse aynı şeyi yapmak için neden web sitenize yatırım yapmayasınız?

Etkili bir web sitesi tasarımı ve online pazarlama kampanyası, diğer tüm pazarlama biçimlerinden daha büyük bir yatırım getirisine (ROI) sahip olabilir. Bir dergide yayınlanmak mı istiyorsunuz? İyi bir teşhir için 1000 $ ve üzeri bir harcama yapmayı bekleyin. Derginin küresel bir erişimi var mı? Bu fiyata bundan şüpheliyim. Bir milyar okuyucusu var mı? Hiç sanmıyorum, hizmetleriniz ve ürünleriniz için arama yapan istediğiniz kadar insana çok daha az bir maliyetle ulaşabilirsiniz ve bunların hepsi ölçülebilir ve yönetilebilirdir.

Sadece bir web sitesi edinmeyin, bir pazarlama kampanyası ile birlikte etkili bir web sitesi edinin ve satışlarınızın yeni zirvelere yükselişini izleyin
.
 

Logonuzu tasarlamaya şimdi başlayın


 

Diğer makalelerimize göz atın

x