Logonuzu tasarlamaya başlayın

Online logo tasarımının avantajları

Yayınlandı: 13/12/2017

logonuzu online tasarlamanın avantajları nelerdir? İşte interneti kasıp kavuran kendin yap logo tasarımı fenomeni ve neden bunun bir parçası olmanız gerektiği hakkında birkaç ilginç bilgi:
 

Bir logo tasarlatmak çok zor değil. Bunu yaptırmak için 3 temel yönteminiz var! İlk yöntem bir grafik tasarımcı ya da web ajansına yaptırmaktır. İkincisi, logo yarışması sitelerinden birini kullanarak kitle kaynak kullanımı yoluyla bir logo elde etmek. Üçüncüsü ise (günümüzde en popüler olanı) logonuzu kendiniz tasarlamak için internetten yararlanmaktan oluşan kendin yap yöntemidir.

Bu seçenek, daha az mali taahhüt olması ve harici bir hizmet sağlayıcıya bağımlı olmamanız nedeniyle ilginçtir. Logo tasarım süreci üzerinde tam kontrole sahipsiniz ve logonuzu gerçekten hızlı bir şekilde elde ediyorsunuz.



Start designing your logo

İşte online logo tasarımı hakkında birkaç ilginç bilgi:

 

Hız

 

Online logo oluşturucularda logonuzu indirme süreniz, onu tasarlama sürenize bağlıdır! Çoğu logo oluşturucunun çok basit bir tasarım süreci vardır ve bu süreci tamamlamanız yalnızca 15 dakikanızı alır (Bu tamamen detaylara ne kadar dikkat ettiğinize bağlıdır). Tasarım süreci genellikle üç aşamaya ayrılır:

 

1. Şirket bilgilerinizi girme: Şirketinizin adını, taban çizgisini (eğer varsa) ve sektörünüzü girmeniz gerekecektir. Bu üç temel unsur, logonuzda hangi bilgilerin görüntüleneceğini ve logo oluşturucunun size ne tür bir logo simgesi önereceğini belirleyecektir

.
 

2. Logo şablonu seçimi: Bir sonraki adım logo şablonunuzu seçmektir. Çoğu logo üreticisi, şirket bilgilerinize göre size çok çeşitli hazır logo şablonları sunacaktır

.
 

3. Logonuzu özelleştirme: İşte eğlence burada başlıyor! Renkleri, yazı tiplerini, logo düzeninizi ve çok daha fazlasını özelleştirmek için kullanıcı dostu çevrimiçi araçları kullanabilirsiniz.


Yaratıcılık

 

Çevrimiçi logo oluşturucularla ilgili ilginç olan şey sınırlarınızın olmamasıdır! Bir logo şablonu seçtikten sonra hemen hemen istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Çoğu logo tasarım sitesi, logonuzla oynamanıza, ayarlamanıza ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlamanıza olanak tanıyan kullanımı çok kolay araçlara sahiptir. Logogenie gibi bazı logo oluşturucular, farklı logo stilleriyle oynamanıza olanak tanıyan ilginç araçlara sahiptir. Bu logo oluşturucuda şekil tabanlı, metin tabanlı veya simge tabanlı logolardan birini seçebilirsiniz.

Verimlilik

 

Çoğu logo üreticisinin aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce logo şablonu vardır. Eğer ilginizi çeken bir şey bulamazsanız, hoşunuza giden bir şey bulana kadar diğer sitelere kolayca göz atabilirsiniz. Herhangi bir finansal taahhütte bulunmanız gerekmez ve istediğinizi bulamazsanız fazla zaman kaybetmezsiniz. İyi logo oluşturucular, logo şablonlarını filtrelemek için bir dizi parametre arasından seçim yapmanıza izin verecek ve size işinize uygun bir şey sunacaktır

.
 

Kontrol

 

Logoyu tasarlayan kişi siz olduğunuz için tüm tasarım süreci üzerinde tam kontrole sahipsiniz. Logo tasarımı üzerindeki kontrol, verimlilik ve zaman kazanmanızı sağladığı için çok önemlidir. Çoğu sitede size yol boyunca yardımcı olacak adım adım bir süreç bulunur. Araçların nasıl çalıştığını anlamak genellikle çok kolaydır ve herhangi bir özel beceri setine ihtiyacınız yoktur. Her şey kullanıcı hesabınıza kaydedilir, logonuzda değişiklik yapmanız gerekirse, bunu kullanıcı hesabınızdan yapabilirsiniz (çoğu logo oluşturucu sınırsız değişiklik sunar). Bu tür bir sistemin güzelliği, yapılan herhangi bir değişikliğin anında gerçekleşmesi ve revize edilmiş logonuzu hesabınızdan hemen indirebilmenizdir

.
 

Uygunluk

 

Çoğu logo oluşturucuda bilgileriniz, logolarınız ve diğer ürünleriniz hesabınıza kaydedilir. Dosyalarınızı istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Logonuzu harici bir kaynağa tasarlatmaya benzemez, tasarımcının cevap vermesini beklemek için e-postalar göndermek zorunda kalmazsınız. Çok pratik olmasının yanı sıra, çoğu logo üreticisi kırtasiye ürünleri (kartvizitler, antetli kağıtlar, tişörtler vb.) gibi yan hizmetler de sunuyor. Ürünleri genellikle logonuzu, şirket bilgilerinizi ve renk kodlarınızı kullanarak çevrimiçi olarak tasarlayabilir ve doğrudan site üzerinden yazdırabilirsiniz.
 

 

Start designing your logo


 

Diğer makalelerimize göz atın

x