Logonuzu tasarlamaya başlayın

Pazarlama ile rakiplerinizi geride bırakın

Yayınlandı: 08/06/2018

Son zamanlarda piyasada rekabetin artma hızı, artık eski iş taktikleriyle devam edemeyeceğinizi ve büyük başarılar elde edemeyeceğinizi gösteriyor. Bir noktada, mevcut piyasa trendini kabullenmeniz ve bundan yararlanmanın bir yolunu bulmanız gerekecek.

 

Logonuzu tasarlamaya başlayın

 


 

İşletmenizin doğru markalanması bu süreci sorunsuz hale getirebilir!

 

İşinizi büyütmek için bir girişimde bulunmadan önce markalaşma kampanyasına odaklanın. Bunu doğru bir şekilde yapmak, uzun vadeli vizyonunuzu kullanıcıların önüne koymanıza ve onları bu vizyonla bağlantı kurmaya teşvik etmenize yardımcı olacaktır.

Uzun vadede daha yüksek satışlara, daha önemli gelirlere ve daha iyi karlara yol açacaktır. Apple, Microsoft, Facebook ve Google gibi şirketlerin son yıllarda yaptığı bir şey.

İşte rakiplerinizi geride bırakacak ve birinci sınıf sonuçlar elde etmenize yardımcı olacak uygun bir markalaşma stratejisi oluşturmak için dikkate alabileceğiniz birkaç öneri.


 

Pazarlama ile rakiplerinizi geride bırakın


Hizmet ve Ürün Tekliflerinin Kişiselleştirilmesi

 

Bir araştırmaya göre birkaç yıl önce yapılan bir araştırmaya göre, tüketiciler markalardan sadece satışları artırmaktan çok daha fazlasını bekliyor. Küreselleşme sonrası dönemde şirketler için işe yaramış olabilir, ancak artık yaramıyor. Rekabet çoktan yeni boyutlara ulaştığından, müşterilerin size gelmesini beklemek yerine, onlara kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için bir şeyler yapın.

 

Basit bir ifadeyle, kullanıcılarınızla kişisel bir ilişki kurmaya odaklanın ve onlara sadece dolar işaretleri yerine insan gibi davranın. Marka stratejinizde gerekli değişiklikleri yaparak potansiyel müşterilerinizin kendilerini değerli ve önemsenmiş hissetmelerini sağlayacak şekilde kişisel bir dokunuş katın. Mutlu müşteriler, iyi bir itibar oluşturmak için de çok önemli olan çevrimiçi yorumlar yapacaktır.

 

İlk Günden İtibaren Öne Çıkın

 

Markalar bir günde inşa edilmez, ancak markalaşma ilk günden başlar. Uzun vadede büyük bir marka olma konusunda ciddiyseniz, ilk günden itibaren öne çıkmak için sürekli girişimlerde bulunmaya başlayın. Bir logo tasarlayarak başlayın marka değerlerinizi ve vizyonunuzu ifade eden bir logo tasarlayarak başlayın. Logonuzu birkaç ay sonra kolayca değiştiremeyeceğiniz için, işiniz için güzel bir marka logosu tasarlamak için taş üstünde taş bırakmadığınızdan emin olun.

Bunu yapmanın iki yolu var. Bunun için profesyonel bir tasarımcıyla çalışabilir ya da LogoOrbit gibi bir logo tasarım pazarını kullanabilirsiniz. Gereksinimlerinize bağlı olarak her ikisi de işe yarar. Bu girişim, pazarda benzersiz bir kimlik oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bir deneyin ve farkı hemen hissedin.

 

Strateji geliştirme

 

Marka İki Yönlü Bir İletişimdir

 

Sadece web sitenizde veya sosyal medya kanallarınızda bir promosyon teklifi yayınlayamazsınız, ve müşterilerin satın almasını bekleyemezsiniz. Birkaç yıl öncesine kadar işe yarayabilirdi ama artık yaramıyor.

Şimdi, piyasada bu kadar çok çevrimiçi ve çevrimdışı seçenek varken, kullanıcıları ürünlerinizi veya hizmetlerinizi satın almaya ikna etmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Sonuçta markalaşma, kullanıcılarınızın ne istediğini bilmeniz ve ardından onlara yenilikçi bir şekilde mükemmel çözümler sunmanız gereken iki yönlü bir iletişimdir.

Herkesten önce!

Yapabileceğiniz şey kullanıcılarla etkileşime geçmek, onları dinlemek ve şüphelerini hemen gidermektir. Sosyal medya tanıtımları birçok genci etkilediği için sosyal medya influencer yönetimini keşfedin

.

Sosyal medya paylaşımlarınıza gelen her gerçek yoruma bir yanıt gönderin. Kullanıcılarla ilk görüşmeleri gerçekleştirecek sohbet robotları oluşturun ve hiçbir sorgularının fark edilmemesini sağlayın.

Web sitenizde ve sosyal medya hesaplarınızda bu değişiklikleri yapmak sandığınız kadar zor değil; ancak sonuçlar şaşırtıcı ve sizi suskun bırakacak.

 

Influencer pazarlama aracı


Influencer Marketing İş Başarısı İçin Kritik
 

Geleneksel pazarlama artık istediğiniz sonuçları almak için yeterince iyi değil, bu yüzden ne olursa olsun, tüm yumurtalarınızı tek bir sepette tutmadığınızdan emin olun. Yalnızca geleneksel pazarlamaya güvenmek yerine, influencer erişimi veya satış ortaklığı pazarlaması gibi yenilikçi çözümleri tercih edin. İşte pazarlama planınız için göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey:

Önde gelen markaların çoğu uzun süredir influencer pazarlaması yapıyor. Başarı oranları, doğru şekilde yürütüldüğünde bir işletmeyi kısa sürede yepyeni zirvelere taşıyabileceğini gösteriyor. Siz de işletmenizin büyümesini hızlandırmak istiyorsanız bir şans verin

Sosyal medya fenomenleriyle iletişime geçin ve ürünlerinizin farklı sosyal medya platformlarında tanıtılması için onlarla ücretli veya takas anlaşması yapın. İşinizi kurduktan sonra, kullanıcı e-postalarınızı kendi yararınıza kullandığınızdan emin olun. müşterilerinizi en son fırsatlar ve etkinlikler hakkında güncel tutun ve e-posta yanıt süresini takip edin.

 

Video Pazarlama Markalar İçin Başarının En Kısa Yolu

 

2017 yılında işletmelerin yaklaşık %82'si video pazarlamanın başarıları için kritik öneme sahip olduğunu kabul etti. Bu rakam içinde bulunduğumuz yılda %85'e yükseldi ve önümüzdeki aylarda daha da artması bekleniyor.

Bu rakamları destekleyen çalışma kullanıcıların yaklaşık %95'inin bir ürün veya hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hatta teknik bir sorunu çözmek için açıklayıcı bir video izlemeyi tercih ettiğini doğruluyor.

Bir işletme sahibi olarak, tersine mühendislik yapmak ve şirketinizin büyümesi için video pazarlamayı kullanmanın bir yolunu bulmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bu değişime ne kadar çabuk adapte olursanız, olumlu sonuçlar elde etmeniz o kadar kolay olacaktır.

Günümüzde herhangi bir ticari girişimin başarısının önemli bir kısmı, mükemmel fırsatları tespit etme ve bunlardan tam olarak yararlanmak için doğru markalaşma stratejisini uygulama kabiliyetine göre belirlenir.

Doğru fırsat karşınıza çıktığında bahislerinizi kaybetmediğinizden emin olun. Bu süreci sorunsuz hale getirmek ve 2018'de işinizi daha yükseklere taşımak için yukarıda belirtilen noktaları aklınızda bulundurun.

 

Start designing your logo

 

Diğer makalelerimize göz atın

x