Logonuzu tasarlamaya başlayın

Logonuzla Özel Bir Şirket Damgası Nasıl Oluşturulur?

Yayınlandı: 12/02/2021

Burada Logogenie'de, yeni yılda yanınıza almanız için logo ve marka başarısı için yeni uygun fiyatlı araçları keşfediyoruz. 

Birçoğu, markaları veya işletmeleri için logo damgaları kullanma fikrinden şaşırmış olabilir, çünkü damgalar modası geçmiş bir imaya sahip gibi görünüyor, ancak size neden dikkate alınmaları gerektiğini ve size nasıl daha fazla iş getirebileceklerini anlatmak için buradayız.

 

Logonuzu içeren özel şirket kaşeleri nedir?

 

Eğer bunu daha önce yaşadıysanız, sonraki noktalara göz atmaktan çekinmeyin. Logonuz ve markanız için damga kullanma fikri sizin için yeniyse, bunu açıklamak için buradayız. 

Bunu özel damga markalama araçları kadar basit tutacağız. Damga logosunu tutan özel kauçuk damgalar üzerindeki montaj özelleştirilebilir. Ahşap saplı, kartuşlu ve plastik tabanlı kendinden mürekkepli veya daha da fazla kişiselleştirilmiş ve benzersiz estetik detaylara sahip seçeneklere sahipsiniz. Bunların hepsi bütçenize ve daha da önemlisi sizin için neyin en uygun olduğuna bağlıdır. 



Özel şirket kaşesi

 

Şirket markanızla damga uygulaması

 

Eğlenceli gerçek: özel logo damgaları için çok sayıda kullanım alanı var! Bu ucuz araçlarla sınırsız imkanlara sahipsiniz. İşte kendi uygulamanız için göz önünde bulundurmanız gereken birkaç yaygın kullanım. 

 

Kırtasiye


Her şirket öyle ya da böyle kırtasiye malzemesi kullanır. Antetli kağıtlar, zarflar, kartlar, karşılama mektupları, hatırlatma mektupları, bayram tebrikleri veya tamamen farklı bir şey için olsun, özel baskılar için ödeme yapmak yerine logonuzu damgalamak size önemli miktarda para kazandıracaktır. 

 

Sosyal medya

 
Sosyal medya tanıtıcıları, tıpkı kartvizitler gibi, şirketinizin kullandığı tercih edilen sosyal medya mecraları ile tanıtıcı veya kullanıcı adınızı içeren basitleştirilmiş fiziksel kartlardır. Bunlar ağ oluşturmak ve müşterileriniz ve müşterilerinizle ilişki kurmak için harikadır. 

 
 

Kartvizitler


Toplu olarak kartvizit bastırmak ve maliyetlerle ve gelecekte logonun yeniden tasarlanması olasılığıyla uğraşmak yerine, istediğiniz şekil ve boyutta boş kartlarla kendinizinkini oluşturabilir ve logonuzu damgalayarak kişisel, özel bir dokunuş ekleyebilirsiniz. 

Ambalajlama


İster mutfak işiniz için to-go poşetler veya kutular olsun, ister müşterilere gönderilen ürünler için sevkiyat malzemesi olsun, ambalajınızı özelleştirin, üzerine damgalanmış bir logo, onlara kaliteyi ve yapmayı sevdiğiniz şeyle bağlantıyı önemsediğinizi sağlayacaktır. Fiyat etiketleri, bakım talimatları ve işinizle ilgili diğer bilgilendirici metinler söz konusu olduğunda ayrıntıların ne kadar önemli olduğunu hatırladığınızdan emin olun.

 

Hediye ürünleri


İşinizi desteklemek için çekilişler veya promosyon etkinlikleri için ürünler vermeyi mi planlıyorsunuz? Bu, ısmarlama hediyeler oluşturmak için kişiselleştirilmiş bir damga kullanmanın mükemmel zamanıdır. 



Özel şirket damgası

 

Logonuzu içeren özel pullar işinize nasıl yardımcı olabilir

 

Maliyet etkin


Şirket kaşeleri, basılı kartvizitlerden, kişiselleştirilmiş pazarlama materyallerinden önemli ölçüde daha ucuzdur. Logo kaşeleri, küçük ve orta ölçekli işletmeler için %100 idealdir, size hareket halindeyken kaşe basma ve bu baskı maliyetlerinden tasarruf etme olanağı sağlar.

 

Yükseltilmiş görünüm


Bunu yeterince vurgulayamayız: profesyonel logo damgaları kişisel bir dokunuş katar. Bu da işletmenizin güvenilir, özgün ve dürüst olduğu izlenimini yaratır. Özellikle de değerleriniz tipik ticari ve seri üretim yöntemlerine aykırıysa, bu imajı korumak önemlidir. 

 

Sosyal medyanızı geliştirin 


Promosyon malzemeleri aracılığıyla kişisel, kasıtlı dokunuşlar, sosyal medyadaki takipçilerinizle bağlantı kurmak ve gerçek etkileşimi sürdürmek için daha fazla fırsat yaratır.

 

Marka bilinirliğini artırın


Hangi işte olursanız olun, bilinirlik önemlidir çünkü müşterilerinizin rakipleriniz yerine sizi ve yaptıklarınızı hatırlayarak geri gelmelerini sağlar.

 

Özel şirket damgası

 

Şirketiniz için damga markası neden önemlidir

 

Buradasınız çünkü logoların sürdürülebilir ve başarılı bir iş için ne kadar önemli olduğunu zaten biliyorsunuz. Biz’tasarımcı gibi düşünme, eski logonuzu uyarlama konularında harika kaynaklarımız var, ve logo aracımızdan en iyi şekilde yararlanmak. 

Daha spesifik olarak, damga markasının neden önemli olduğunun altını çizmenin zamanı geldi. 
 

Kişiye Özel Damgalar farklı, ısmarlama ve kişisel bir dokunuş katar. Eğer işiniz özel veya el yapımı işlerle gelişiyorsa, bu iletişim için çok önemlidir. Bu, üreticiler, ev yapımı, özel veya türünün tek örneği ürünlere sahip olanlar için daha güçlü bir markalaşma stratejisi oluşturur.  
 

Daha da ötesi, ayrıntıların özen gösterdiği iyi bilinen bir gerçektir. Kişiselleştirilmiş ambalajlar sayesinde müşteriler ve tüketiciler bu özeni fark edeceklerdir. Postalarınıza işletme damganızı mı vurmak istiyorsunuz? Bu, müşterilere bunu rastgele veya önemsiz bir posta olarak değil, önemli bir şey olarak tanımlamaları için başka bir neden verir. Promosyon malzemelerini postalamak için harcadığınız zaman ve kaynaklar, bunların açılma, okunma ve hatırlanma olasılığını artıracaktır.
 

Özel pullar, şirketinize logonuzu neredeyse her yüzeye her zaman yerleştirme esnekliği sağlar. Bu, bir ağ oluşturma etkinliğinde kartvizit uzatmak gibi yerinde senaryoları da içerir. Bu, kongre ve seminerlerde son derece kullanışlıdır.
 

Son olarak ve en önemlisi, logo damgaları küçük işletmelerin ve girişimcilerin markalaşmayı keşfetmeleri için daha kapsayıcı yollar sağlar. Pulların düşük maliyetli olması nedeniyle, işinizi bir sonraki seviyeye taşımak için yapmak daha kolay bir yatırımdır. 

 

Özel şirket damgası

 

Logo damgaları için en iyi tasarım uygulamaları

 

Basit tutun


Basitlik anahtardır. Logonuz şirket damgası üzerinde ne kadar kaotik olursa, uygulamada o kadar çok hataya yer olur. Temiz tasarım akılda kalıcı tasarımdır. Lastik damga içinde daha küçük bir alanla çalışacağınız için, logo tasarımındaki her yönü dikkatlice düşünmek önemlidir. Logo oluşturma aracımız bu seçenekleri keşfetmenizi kolaylaştırıyor.

 

Negatif alan kullanın


Mekansal farkındalık, negatif alanın şirket markanıza odaklanmayı ve akılda kalıcılığı sağladığı temiz tasarımın bir başka yönüdür. Boşluk, logonuzdaki her öğeye nefes alması için yer sağlar. Ayrıca, bu tasarım tekniğinin harflerin ve resimlerin içindeki ve arasındaki beyaz boşlukları yeni imajlar yaratmak için kullanmanıza izin verdiğini unutmayın. Logodaki negatif alanı gizli bir cep olarak düşünmek faydalı olacaktır, bu sayede grafikler, gizli metinler ve tasarımınıza ek anlamlar katabilirsiniz.

 

Damganın yapısını göz önünde bulundurun


Hedeflediğiniz öğeler üzerinde temiz bir uygulama sağlayacak olan nedir? Tasarımın size karşı değil, sizinle birlikte çalıştığından emin olun. Pulun gerçek yapısını ve logonuzun onunla nasıl çalışacağını düşünün. 

 

Tipografiye odaklanın


Logonuzda yazı tipi kullanıyorsanız, bunun genel markanızı geliştirdiğinden ve yazı tipinin damga içinde okunaklı olduğundan emin olun. Daha küçük yazı tipleri metninizin okunmasını zorlaştıracağından 7 puntodan küçük yazı tiplerinden kaçının. Arial veya Calibri gibi sans-serif yazı tipleri okunabilirlik açısından kusursuz seçimlerdir.

 

Marka kimliğinizin güçlü olduğundan emin olun


Marka kimliği şirket değerlerinizi, marka kişiliğinizi ve misyonunuzu içerir. Tüm bunların hizmetlerinizi veya ürünlerinizi dünyaya nasıl sunduğunuzla uyumlu olmasını sağlamak önemlidir. Müşterilerle nasıl etkileşim kurduğunuz, şirket estetiğinin yukarıdakilerin hepsiyle nasıl uyum sağladığı ve ürün veya hizmetlerinizin duygusal özü, bu süreçte gezinirken sorulması gereken önemli ve daha derin sorulardır. Müşterilerinizin kim olduğunu bilin: demografik özelliklerini, ortak ilgi alanlarını ve yaptığınız her şeye yatırım yapmanın dışında markanızla nasıl etkileşime girmelerini istediğinizi. 

...ve son olarak, mümkün olan en yüksek kaliteyi seçin.
Mümkünse, en net tasarımı sağlamak için vektör dosyalarını kullanın.

 

Özel şirket damgası

 

Özel damgalar logo uygulamalarının geleceğinde önemli bir rol oynayabilir mi?

 

Mevcut iklimde, genel giderleri mümkün olduğunca düşük tutarken kaliteyi korumanın önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Her ikisi için de bir çözüm sağladıkları için kişiselleştirilmiş pulların büyük bir savunucusuyuz. Tüm ticari çabalara uyum sağlamak için kapsayıcı markalama stratejileri adil bir pazar için önemlidir. 
 

İş damgası logonuzun neye benzeyeceğini zaten hayal ediyor musunuz? Uygulama ne olursa olsun, elinizde bir tane olması büyük bir hayat kurtarıcı olacaktır.  
 

Çalışmalarımızda başka bir şey daha var! Logonuzu tasarlayabileceğiniz ve Logogenie aracılığıyla tek seferde kendi damganızı oluşturabileceğiniz gelecekteki özel damga aracımıza dikkat edin. 

 

Logonuzu tasarlamaya şimdi başlayın

 

Diğer makalelerimize göz atın

x