Logonuzu tasarlamaya başlayın

Web siteniz için neden bir dijital ajansla çalışmalısınız?

Yayınlandı: 22/09/2015

Web siteniz için neden bir dijital ajansla çalışmalısınız

İşinizi online olarak nasıl pazarlayacağınıza karar vermek zor bir karardır. Weebly, Wix, Shopify, Squarespace ve benzeri şirketlerin "hadi yapalım" mantığına rağmen, işletmeniz için bir web sitesi veya mobil uygulama oluşturmak karmaşık bir süreçtir. Evet, biraz dijital teknoloji bilgisi olan herkes sizin için bir web sitesi oluşturabilir, ancak bir web sitesinin işletmenizin en hayati pazarlama araçlarından biri olduğu düşünüldüğünde bu gerçekten yeterince iyi mi


Logonuzu tasarlamaya şimdi başlayın


Zamandan ve Paradan Tasarruf Edin

Beklediğiniz kadar pahalı değildir. İyi bir dijital ajans her büyüklükteki şirketle çalışabilir. Çok sınırlı bir bütçeye sahip bir şirket için profesyonel bir tasarım ajansı basit ama etkili danışmanlık hizmetleri sunabilir. Daha cömert bütçelere sahip olanlar içinse sınır yoktur. Örneğin Endonezya, Bali merkezli bir dijital ajans olan Fleava'yı ele alalım. Gelişmekte olan bir ülkede faaliyet gösterdikleri için dünya standartlarında dijital ürünleri çok uygun maliyetlerle elde edebilirsiniz.
 

En son pazarlama trendlerini takip edin.


Saygın dijital pazarlama ajanslarının çoğu eğitimi çok ciddiye alır. Size daha iyi hizmet verebilmek için en son trendleri, araçları, teknolojileri ve stratejileri takip etmeye zaman ayırırlar.
 

Metrik Odaklı

Fleava gibi ajanslarda yaptığımız işin süreç odaklı kritik parçalarından biri, müşterileriyle işbirliği içinde belirledikleri metriklerden sorumlu tutulmaktır. Nihayetinde bu, pazarlama ile iş sorunlarını çözme (sadece pazarlama sorunlarını çözmek yerine) kavramına dayanıyor. Çoğunlukla stratejileri, herhangi bir taktiği uygulamaya koymadan önce iş durumunu iyi anlamaya dayanıyor.

Çevrimiçi logo tasarımının bu faydaları nedeniyle, Hindistan'daki birçok uygulama geliştirme şirketi artık yüksek profesyonellik seviyesiyle rekabetçi bir fiyata son derece etkileşimli logo oluşturmaya daha fazla odaklanıyor.

Tecrübe

İşinizi büyütmek için, bu iş için en iyi insanları bulmak üzere çok fazla enerji ve sermaye harcadınız. Profesyonel bir ajans da aynı şeyi yapar, ancak kendisini yalnızca tasarım ve web geliştirmeye adar. Web tasarımı sadece tasarım da değildir. Bu alan kodlama, metin yazarlığı, tasarım trendleri, arama motoru optimizasyonu ve pazarlama konularında uzmanlık gerektirir
.  

Logonuzu tasarlamaya şimdi başlayın


 

Diğer makalelerimize göz atın

x