Logonuzu tasarlamaya başlayın

Web sitenizin hedef kitlesini ölçün

Yayınlandı: 19/10/2015

Web sitenizin hedef kitlesini ölçün

 

Sitenizi kaç kişi ziyaret ediyor? Nereden geliyorlar? Ne yapıyorlar? AFS Analytics bu soruları ve çok daha fazlasını yanıtlıyor!

Güvenilir ve kullanımı kolay bir çözüm

AFS Analytics ile ziyaretçilerin davranışlarını analiz edebilir ve daha fazla trafik elde etmek için web sitenizin içeriğini nasıl geliştireceğinizi ve değiştireceğinizi anlayabilirsiniz.

"Şu An" raporu, şu anda web sitenizi ziyaret eden kişilerin etkinliklerini ve davranışlarını gerçek zamanlı olarak görselleştirmenize olanak tanır.

AFS Web Analytics, tamamlayıcı analiz ve PDF raporlarının otomatik olarak kendilerine gönderilmesini isteyenler için gelişmiş bir abonelik hizmeti de sunmaktadır.


Üstün performans:

AFS Analytics, HTML5, AJAX ve LiveDisplay gibi çoklu teknolojilerle mümkün olan en iyi performansı sunmak için geliştirilmiştir. AFS Analytics en son güçlü sunucularda barındırılır ve son derece güvenilirdir.


Kurulumu kolay ve görünmez:

AFS Analytics'in kurulumu çok basittir; web sitenizin sayfalarına birkaç satır HTML kodu eklemeniz yeterlidir. AFS Analytics, kodun farklı CMS veya web sitesi oluşturma araçlarına kurulumunu adım adım açıklayan kılavuzlar da sağlar.

WordPress ile tasarlanmış siteler için, kolay kurulum için bir AFS Wordpress analytics eklentisi mevcuttur ve saniyeler içinde kod blogunuza yüklenir.

Web sitesi’nin sayfalarında AFS Analytics logosu istenildiği gibi görüntülenebilir veya görünmez olabilir.


Mevcut trafik ölçüm aracınıza harika bir alternatif

AFS Analytics, web sitenizin trafiğini iyileştirmenize ve ziyaretçilerinizin davranışlarını anlamanıza yardımcı olacaktır. AFS Analytics, Google Analytics'e ciddi bir alternatiftir ve mevcut trafik ölçüm aracınıza kesinlikle önemli bir ektir.

Diğer makalelerimize göz atın

x